15/16-jarigen - Zomeraanbod 2014
Calabuig - Catalaans genieten (Nieuw!)Selce - Sprankelend Selce (Nieuw!)Schotland - Go ScottischSelce - Sunsationeel IstriëSumava - Czech me out!
Oberau - Tiroolse uitdagingGerona - Chillen in Gerona (Nieuw!)Crikvenica - Exciting CroatiaValclérieux - Aquakicks
Crikvenica - Exciting Croatia
Vakantiecentrum en omgeving

Kroatië is betoverend mooi! Denken we maar aan de Adriatische kust maar ook aan het sprookjesachtige binnenland met zijn ontelbare kleine dorpjes en steden. Je verblijft in Crikvenica, met zijn overweldigende barokarchitectuur een parel aan de azuurblauwe Adriatische kust. Ons paviljoen ligt op slechts 800m van deze prachtige kust en beschikt over een openluchtzwembad.

 

Activiteitenaanbod

Ideaal voor strandplezier maar ook actief wandelen en snorkelen behoren tot de smaakmakers van deze geslaagde vakantie.

 

We verkennen er de omgeving met de mountainbike en wagen ons aan een tornooitje beachvolley of -voetbal!

De overzet brengt je naar een ander Kroatisch hoogtepunt: het fraaie eiland Krk. Tijdens een daguitstap naar Rijeke dompelen we je onder in een portie cultuur.

Ooit al eens met een wakeboard of met waterski's over de schuimende koppen gesurft? Of verkies je toch liever een pijlsnel tochtje met de speedboot om daarna even onder te duiken in deze kleurrijke onderwaterwereld?

 
 

Boeit cultuur je en ben je avontuurlijk? Wel, dan is deze vakantie zeker iets voor jou! Schrijf je snel in en je hebt er zeker de tijd van je leven.

NaamVertrekdatumAankomstdatumStraffe-CM prijsNiet CM-ledenprijsVervoerAantalMeer InfoBoek Nu
Crikvenica (HR) - Exciting Croatia29/06/20148/07/2014€ 520,00€ 610,00Bus68 Meer info Boek nu