Lees hieronder of je zoon/dochter goed is aangekomen op de vakantiebestemming!

Dit bericht verschijnt ten laatste om 22u op de dag van aankomst op de bestemming.

 

MassembreCrazy adventure12-08-2017BusDag thuisblijvers! Wij zijn vlotjes op onze expeditieplaats Massembre aangekomen. Na een zotte rit vol schlagerliedjes kan het zotten avontuur nu pas beginnen! We starten onmiddellijk met onze overlevingstechnieken bij te schaven. Tot over een weekje!
Dag thuisblijvers! Wij zijn vlotjes op onze expeditieplaats Massembre aangekomen. Na een zotte rit vol schlagerliedjes kan het zotten avontuur nu pas beginnen! We starten onmiddellijk met onze overlevingstechnieken bij te schaven. Tot over een weekje!
Toscane - Fivizzano (IT)Go for Fivizzano13-08-2017Bus - nachtritCiao! We zijn goed aangekomen na een vermoeiden busrit met veel ambiance! De zon is al van de partij! We maakten reeds kennis met elkaar en vullen onze maagjes met het lekker Italiaans eten. De namiddag maken we nog een verfrissende plons. Zonnige groetjes uit Fivizzano.
Ciao! We zijn goed aangekomen na een vermoeiden busrit met veel ambiance! De zon is al van de partij! We maakten reeds kennis met elkaar en vullen onze maagjes met het lekker Italiaans eten. De namiddag maken we nog een verfrissende plons. Zonnige groetjes uit Fivizzano.
Italië-Slovenië-KroatiëRoadtrip13-08-2017Bus - nachtritGoedemiddag ouders. Deze morgen zijn we ruim op tijd aangekomen aan het prachtige Gardameer. Het zonnetje straalt hier en ondertussen zit iedereen in het water na een lekkere pizzalunch. dat belooft hier een fantastico week te worden!
Goedemiddag ouders. Deze morgen zijn we ruim op tijd aangekomen aan het prachtige Gardameer. Het zonnetje straalt hier en ondertussen zit iedereen in het water na een lekkere pizzalunch. dat belooft hier een fantastico week te worden!
MiddelkerkeWonderwaterwereld14-08-2017Eigen vervoerWe wachten op een update.
We wachten op een update.
Loon op Zand (NL)Kids in wonderland14-08-2017BusHoi, de kids zijn goed aangekomen in het wondermooie wonderland! Helemaal klaar voor deze fantastische week! laat de zon maar vrolijk schijnen dan maken we ons klaar voor de kennismakingsspelletjes. Daarna mogen we onze voetjes onder tafel schuiven, waar de Brugse koks een overheerlijke eerste maaltijd op tafel zullen toveren. tot vrijdag!
Hoi, de kids zijn goed aangekomen in het wondermooie wonderland! Helemaal klaar voor deze fantastische week! laat de zon maar vrolijk schijnen dan maken we ons klaar voor de kennismakingsspelletjes. Daarna mogen we onze voetjes onder tafel schuiven, waar de Brugse koks een overheerlijke eerste maaltijd op tafel zullen toveren. tot vrijdag!
Mont Saint-Michel (FR)L'été préféré14-08-2017BusBonjour, we zijn goed aangekomen in het verre Mont Saint-Michel! Na een lange en vermoeiende busrit zijn we begonnen met kennis te maken met elkaar. Straks gaan we snel onze kamers installeren om daarna te genieten van onze eerste Franse diner! Merci beaucoup et au revoir! Tot maandag! Groetjes de deelnemers en monitoren
Bonjour, we zijn goed aangekomen in het verre Mont Saint-Michel! Na een lange en vermoeiende busrit zijn we begonnen met kennis te maken met elkaar. Straks gaan we snel onze kamers installeren om daarna te genieten van onze eerste Franse diner! Merci beaucoup et au revoir! Tot maandag! Groetjes de deelnemers en monitoren
Viladasens (ES)Villa fantastica15-08-2017Bus - nachtritGoeiemorgen, we zijn wat vroeger toegekomen dan verwacht op onze bestemming. Omstreeks 7u30 stonden we al op het vakantiedomein. We kregen onmiddellijk een ontbijt aangeboden van de kookploeg. We starten de dag met kennismaking, nadien installeren we ons in de kamers. Na een aperitief en middagmaal zoeken we verfrissing op in het zwembad van het domein, een beetje chillen na een vermoeiende busrit. Het domein is supergroot en we zullen onze dagen hier zeker kunnen vullen! Tot 24/08, groetjesssss!
Goeiemorgen, we zijn wat vroeger toegekomen dan verwacht op onze bestemming. Omstreeks 7u30 stonden we al op het vakantiedomein. We kregen onmiddellijk een ontbijt aangeboden van de kookploeg. We starten de dag met kennismaking, nadien installeren we ons in de kamers. Na een aperitief en middagmaal zoeken we verfrissing op in het zwembad van het domein, een beetje chillen na een vermoeiende busrit. Het domein is supergroot en we zullen onze dagen hier zeker kunnen vullen! Tot 24/08, groetjesssss!
Valclérieux (FR)Aquakicks15-08-2017Bus - nachtritNa een busrit vol plezier arriveerden we rond 9u00 aan ons kasteel in het prachtige Valclérieux. Het zonnetje is hier al goed aan het schijnen, heerlijk! Ideaal dus voor de eerste kennismaking. Groetjes vanuit Valclérieux.
Na een busrit vol plezier arriveerden we rond 9u00 aan ons kasteel in het prachtige Valclérieux. Het zonnetje is hier al goed aan het schijnen, heerlijk! Ideaal dus voor de eerste kennismaking. Groetjes vanuit Valclérieux.
Garda (IT)Gardalicious15-08-2017Bus - nachtritNa een vlotte busreis zijn we goed aangekomen in het zonnige Peschiera del Garda. We zijn al meteen het plaatselijk dorpje aan het verkennen! Ciao!
Na een vlotte busreis zijn we goed aangekomen in het zonnige Peschiera del Garda. We zijn al meteen het plaatselijk dorpje aan het verkennen! Ciao!
OverpeltGO416-08-2017Heen: trein - Terug: busHallo thuisblijvers, na onze speciale tocht naar het station hebben we onze tocht verder gezet richting Overpelt. Na een extra overstap in Mol zijn we er vlot geraakt. Nu is het moment om elkaar beter te leren kennen, daarna gaan we onze kamer installeren en leren we vanavond de moni's nog beter kennen. Vele zoenen van jullie kapoenen en tot later!
Hallo thuisblijvers, na onze speciale tocht naar het station hebben we onze tocht verder gezet richting Overpelt. Na een extra overstap in Mol zijn we er vlot geraakt. Nu is het moment om elkaar beter te leren kennen, daarna gaan we onze kamer installeren en leren we vanavond de moni's nog beter kennen. Vele zoenen van jullie kapoenen en tot later!
Willingen (D)Crimineel genieten16-08-2017BusHallo iedereen! Na een crimineel gezellige rit hebben we succesvol alle deelnemers de grens over gesmokkeld en zijn we aangekomen in het mooie Willingen waar de deelnemers de buurt al onveilig gemaakt hebben. Willingenaars, zet u schrap, want de bende van Kazou komt het kot op stelten zetten! De thuisblijvers hebben ongelijk!
Hallo iedereen! Na een crimineel gezellige rit hebben we succesvol alle deelnemers de grens over gesmokkeld en zijn we aangekomen in het mooie Willingen waar de deelnemers de buurt al onveilig gemaakt hebben. Willingenaars, zet u schrap, want de bende van Kazou komt het kot op stelten zetten! De thuisblijvers hebben ongelijk!
MassembreSplash en fun19-08-2017BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
MassembreAqua extreme19-08-2017BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Landes-Gastes (FR)Waterfun guaranteed19-08-2017Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Sumava (CZ)Czech it out20-08-2017Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Cesenatico (IT)Costa Italia met Venetië20-08-2017Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
KoksijdePiraten op vakantie21-08-2017Eigen vervoerDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
GijzenzeleBoerderijvakantie21-08-2017TreinDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Epen (NL)Hits en kicks21-08-2017BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Putten (NL)Dolfijne vakantie21-08-2017BusDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Selce (HR)Sunsationeel Istrië22-08-2017Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
OverpeltRidders en jonkvrouwen23-08-2017Heen: bus - Terug: treinDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.
Oberau (AT)Aquadventure23-08-2017Bus - nachtritDeze vakantie moet nog vertrekken.
Deze vakantie moet nog vertrekken.