Goed aangekomen

Met deze aankomstvermelding willen we alle kennissen van onze vakantiedeelnemers op de hoogte brengen wanneer de groep ‘goed aangekomen' is op de vakantiebestemming.

Concreet wordt op deze site een vermelding gemaakt, op de dag van aankomst na 22u, als de groep ‘goed aangekomen' is en een vlotte heenrit achter de rug heeft. (Hou rekening met buitenlandse nachtreizen).

Vergeet niet dat je bij de terugreis gebruik kan maken van de ‘Terugkomtelefoon' om het exacte aankomstuur te vernemen. Werkwijze: 1u of 2u voor aankomst kan je een telefonische boodschap beluisteren via Radio Kamp. Het correcte beluur en de specifieke vakantiecode werd meegegeven in de vakantiebrochure op de voorlaatste pagina.

VertrekNaamGoed Aangekomen?
22/08/2014Baden-Baden (D) - Rollercoaster Goed aangekomen! Zitten nu juist aan tafel :) hmmm ! Spaghetti na een lange rit smaakt bij iedereen :) Morgen zitten we nog een hele dag in de jeugdherberg, zondag hebben we ons eerste pretparkbezoek!
22/08/2014Venetië (I) - Veni, vidi, Venetië Beste thuisblijvers, we zijn deze morgen met een kleine vertraging aangekomen in het hotel. De zon is helaas nog niet van de partij. We werden verwelkomd door een Italiaanse regenbui. Maar geen nood, het weerbericht belooft mooi weer voor de komende dagen! We hebben net ons eerste middagmaal naar binnen gewerkt, dus we zijn klaar voor het grote kennismakingsspel. Rond 16u zijn de kamers klaar en kunnen we ons installeren. Later op de avond staat er nog een openingsshow op het programma. Het ideale begin van een schitterende vakantie. Wij zien het allemaal volledig zitten. Tot volgende week!
22/08/2014Valle Aurina-Rinsbacherhof (I) - Aventura Italia Na de gekende vrijdagmiddagfiles in België, zijn we toch vlot kunnen doorrijden naar Vallé Aurina. Sinds onze aankomst om 9u00 hebben we al enkele regendansen kunnen doen, maar de weersvoorspellingen vanaf morgen zien er goed uit. Groetjes het Vallé Land-team
22/08/2014Overpelt (BE) - GO4 We hebben vlot onze bestemming bereikt. Tijdens onze kennismaking begonnen de weergoden lastig te doen. Maar niets kon de pret bederven. We leerden elkaar kennen en hebben onze kamers geinstalleerd. Nu is het tijd voor lekkere spaghetti. Tot binnen een week!
23/08/2014Willingen (D) - Crimineel genieten Na een vlotte reis zijn we snel in Willingen aangekomen. Omringd door al het groen hebben we enkele spelletjes gespeeld en zo de 88 kinderen beter leren kennen. Na even te schuilen voor de regen installeren we ons zo in de kamer. Vele groeten uit Willingen!
23/08/2014Epen (NL) - Kicks and bikes We zijn onder een zalige zon toegekomen in Epen! Dat belooft! We kijken alvast uit naar een week vol fiets en fun! We vliegen er straks direct in en daarna schuiven we onze voetjes onder tafel voor een overheerlijke maaltijd door onze eigen Brugse kookploeg. Tot volgende week.
25/08/2014Gijzenzele (BE) - Boerderijvakantie We zijn na een vlotte treinreis goed aangekomen in Gijzenzele! De bedjes zijn gemaakt en nu kan onze beestige vakantie pas echt beginnen. Straks spelen we nog enkele spelletjes en dan na het avondeten nog een leuk themaverhaal. We hebben er zin in! Veel groetjes van de beestenbende!

Je kan ons ook terugvinden op Facebook: facebook.com/KazouBrugge